Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
03-09-2017
Hulp
Heeft iemand een bruin leren kinderschoentje gevonden? Het is verloren op de route Kinderboerderij- Van Merheimstraat in Boxtel. Het was maat 21 en heeft een lichte zool en een klittenbandsluiting bovenop. Merk Jochi. Als je het vindt, heel graag een berichtjje!
25-08-2017
Hulp
Taalmaatjes Boxtel zoekt vrijwilligers voor mensen met een taal achterstand.
26-06-2017
Hulp
Zou u mijn onderzoek willen invullen dat ik voor mijn bachelorthesis moet doen? Het duurt ongeveer 10 minuten en is te bereiken via: https://tilburgss.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_2gH15T1Gpdp0BMN Alvast bedankt!!
20-06-2017
Overig
vrijwilliger gezocht om een mevrouw van 38 jaar te leren fietsen
11-05-2017
Overig
Op het VVV-kantoor is plaats voor een representatieve medewerker (m/v) die bezoekers informeert, routekaarten verkoopt en licht administratief werk doet. Het gaat om wekelijks één vast dagdeel en af en toe een zaterdag.
11-05-2017
Tuinieren
De Voedseltuin op het terrein van De Kleine Aarde krijgt langzamerhand gestalte. De stichting wil groenten, klein fruit en honing gaan produceren voor de Voedselbank. Om de tuin succesvol te maken zoekt de stichting nog zeker zeven medewerkers met groene vingers. Van belang is dat kandidaten het plezierig vinden om in de buitenlucht te werken en een of meer dagdelen per week beschikbaar zijn. Tevens heeft de Voedseltuin dringend behoefte aan twee coördinatoren. Dit dienen tuinmannen of –vrouwen te zijn met enige ervaring. Zij krijgen de regie over de inkoop van materialen en planten, onderhoud van machines en de organisatie van het werk.
09-05-2017
Eten
Ik ben op zoek naar een maatje om samen mee te koken en te eten.
26-04-2017
Overig
Wijkplatform Centrum Breukelen staat voor het een fijne leefomgeving van alle wijkbewoners. Wij willen dit stimuleren door wijkbewoners de kans te geven om samen een idee uit te werken om de wijk/straat 'mooier' te maken zodat de leefbaarheid ook prettiger wordt. Heb je een goed idee om je straat/wijk mooier te maken laat het ons dan weten. via; wijk.centrumbreukelen@gmail.com
26-04-2017
Hulp
voor het controleren van het kasboek van wijkplatform Centrum Breukelen ben ik op zoek naar 2 personen.
06-04-2017
Overig
Vind jij het leuk om iets nieuws uit te proberen en mee te werken aan de verdere ontwikkeling van de Geluksmeter? Neem dan contact op met Rob van de Ven, r.v.d.ven@kock.nl.
23-02-2017
Hulp
Wie zou mij kunnen helpen om aan twee Syrische jongemannen te leren hoe zij zelf hun fietsen kunnen repareren
14-02-2017
Hulp
Wij zoeken Boxtelaren, die niet graag stil zitten en/of meewerken aan een mooier Boxtel! Mensen die kunnen sjouwen, tillen, lopen, werken en het niet erg vinden om vieze handen te krijgen. Wat krijgt u ervoor terug? Alle credits voor een mooi groen plein én een gezellige borrel na afloop. Zie ook "Stationsplein gaat op de schop".
14-11-2016
Overig
Voor een cliënt van ons in de wijk Selissen vraagt de Vrijwillige Thuishulp een vrijwilliger die 30 stoeptegels wil leggen.
05-11-2016
Hulp
Ik zoek mensen die een maatjesproject mee op willen zetten voor Boxtel en omgeving, wat is er voor nodig en wie kan ons daarin financieel ondersteunen (Gemeente, sponsors, fondsen)?
04-11-2016
Overig
Wie wil er af en toe gezellig met mij een kopje koffie drinken en kletsen of een wandeling maken.
31-10-2016
Hulp
Mevrouw Alkan (56 jaar) zoekt een vrijwilliger die haar wil begeleiden bij het voeren van haar administratie. Mevrouw heeft hulp gehad van een bewindvoerder, maar ze beheerst de Nederlandse taal nu voldoende om zelfstandig haar administratie te kunnen voeren. Dit is echter wel nieuw voor mevrouw, dus ze zoekt iemand die haar dit wil leren. Wil jij mevrouw Alkan de komende 10 maanden helpen?
27-10-2016
Hulp
Vismaatje gevraagd voor een licht dementerende man van middelbare leeftijd. Op dinsdagmiddag of op zaterdagmiddag
Pagina's (1): 1